Pulled beef uit de slowcooker

Pulled beef uit de slowcooker in wortel of bieten tortilla

Bereiding: 15 minuten en dan 7 uur in de slowooker

4 personen

  • Runderlappen in grove stukken 1 kg
  • Grote uien 2x
  • Verse gember 3 cm in stukken
  • Knoflook, 3 tenen
  • Cayenne peper, 1/2 tl
  • Ketjap A (van de toko) 6 el
  • Sesamolie, 2 el
  • Ketoembar
  • Sambal, 2 tl
  • Peper en zout
  • Worchestershire  saus paar scheutjes

Meng al bovenstaande ingredienten in de slowcooker en schep doorelkaar. Zet de slowcooker op LOW 7 uur.

Vervolgens maak ik knoflooksaus van griekse yoghurt

  • Griekse yoghurt
  • 2 el citroensap
  • 5 teentjes knoflook
  • 2 el verse bieslook.
  • Peper
  • tabasco

meng alles goed door elkaar en zet weg.

Als de runderlappen klaar zijn haal je ze uit de slowcooker en trek ze met een vork los. Vervolgens doe ik ze op een wortel of bieten tortilla/wrap. (verkrijgbaar bij AH) met de knoflooksaus. Daarnaast kun je het aanvullen met ijsbergsla, tomaten en paprika.
Eetsmakelijk.