Courgetti met gamba’s

Courgetti met gamba’s

Bereiding: 2-3 personen
Tijd: 20 minuten

  • Avocado 2x
  • Tomaat
  • Uitje
  • Basilicumblaadjes
  • Courgettes, 3x
  • Gamba’s 400 gr
  • Citroen
  • Olijfolie
  • Paprikapoeder, 1 el
  • Komijn, 1 el
  • Peper en zout naar smaak
  • Knoflook, 2 teentjes of 4 tl knoflookpoeder
  • Cayennepeper

Neem een grote kom en doe daar de gamba’s in. Meng alle kruiden erdoor en een theelepel citroensap. Laat deze deze om in te trekken.
Neem de spirelli en maak courgetti van de courgettes. Neem de avocados prak deze fijn met de tomaat, basilicumblaadjes en een uitje erdoor.
Bak de gamba’s in olijfolie.¬† Verdeel de courgetti over de border bestrooi met peper en schep een goede lepel van de avocadomix erop. Voeg als laatste de gamba’s toe.

 

Eetsmakelijk.